Máme novou adresu!

Tak jsme si na posledním setkání, které se konalo 24. září v restauraci Praha na střekovském nábřeží, odhlasovali novou internetovou doménu. Vedle jmen jako moduly-usti, usti-tt nebo ustecti-modelari, přišel Fárdy po dvou pivech ke geniálnímu názvu: usTTi.cz! Všichni přísedící se shodli na tom, že doménové jméno splňuje veškeré parametry kvality a údernosti 🙂 A tak jsme jednomyslně souhlasili s tímto názvem. Hlasování se zdržel jen Mizl, který si dostatečně nepřečetl zadání a seděl v úplně jiné hospodě na druhé straně Labe.

Co pro nás nové doménové jméno znamená? Především to, že konečně můžeme prezentovat svoje vytyčené i dosažené cíle širšímu „nemodelářskému“ publiku. Přeci jen komunikujeme převážně přes legendární diskuzní fórum na modely.biz, které spojilo nejen modeláře z Ústí nad Labem, nýbrž i další nadšence za hranicemi našeho kraje. Tento prostor nám dává nástroje, jak sdílet naší práci na jednom místě. Každý z nás totiž může využívat možností moderního publikačního systému WordPress, na kterém tyto stránky běží. Dalším plusem je, že se již můžeme odkazovat na materiál, který bude přehledně na jednom místě a na jedné adrese. Máme k dispozici 10GB prostoru pro ukládání dat. Každému z nás bude přidělena adresa ve tvaru jméno@ustti.cz.

Nyní tedy nezbývá nic jiného, než stránky plnit obsahem. Obsahem jež bude sloužit nejen nám modelářům, ale i lidem, kteří se zajímají o skutečnou železnici. Přeci jen, železniční modelařina je věda, která rámcově zahrnuje snad všechny možné obory 🙂 Postupně stránky budou též zaznamenávat vývoj nově vzniklého modelového klubu v Ústí nad Labem. Věříme tomu, že základna modelářů tu je obrovská, ale zatím jsme se prostě ještě nenašli.

Tak na zdraví a nechť žijem 🙂

Příspěvek byl publikován v rubrice aktuality a jeho autorem je Ladislav Kovář. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

napište komentář